HOME
Gode Links
 
Sider på dansk
 
Jørgen Tvedegaards TROPHEUS hjemmeside Tropheus side. Drevet af en af Danmarks mest seriøse Tropheus kendere.
   
@kva-net Side om løst og fast indenfor hobbyen. Drevet af Ib Vestergaard
   
Saltvandsforum Danmarks altdominerende største forum for saltvandsakvarister
   
Akvariesiderne Danmarks største akvarieside. Indeholder meget omfattende artsbeskrivelser, dog af svingende kvalitet, ligesom det giver brugerne gode muligheder for at fremvise deres akvarier. Har også et rimelig godt forum, som dog mest retter sig mod begyndere inden for hobbyen.
   
Gotfred Alsidig side, som dækker lidt af hvert omkring fersk- og saltvand.
   
JJ Photo En side som især udmærker sig ved at vise nogle af de allerbedste akvariebilleder (og andre billeder for den sags skyld. Johnny Jensen er bl.a. fotograf for Den Blå Planet:
   
Sider på engelsk
 
Big sky cichlids Generel cichlideside, med en meget omfattende artsliste, som inkluderer gode angivelser af de enkelte arters findested.
   
The cichlidroom companion Alsidig, meget seriøs side, med et glimrende forum, som besøges af folk med stor indsigt i det de skriver om.
   
The cichlid fishes of Lake Malawi, Africa Meget grundig Malawiside, som ikke mindst udmærker sig ved et omfattende register af literatur, til videre information.
   
Cichlid-forum En af verdens mest besøgte cichlidesider, med udmærkede artikler og et ret godt forum. Siden giver også registrerede brugere mulighed for at fremvise deres akvarier, med det lille konkurrencemoment, at der hver måned udvælges et "Tank of the month".
   
The aquatools Fantastisk side, med automatiske beregnere af næsten alt en akvarist kan få brug for.